Veel vertrouwen in 'Luis Suarez' van PSV: 80 miljoen euro kost hij dan..

Veel vertrouwen in 'Luis Suarez' van PSV: "80 miljoen euro kost hij dan.."

18-12-2017 08:14
73

Pierre van Hooijdonk heeft een rotsvast vertrouwen in Hirving Lozano. De productie van de PSV-aanvaller stokt de laatste weken, maar de kwaliteit blijft, ziet de analist.

"Hij heeft iets van Luis Suarez. Soms doet hij geniale dingen, maar in zijn druistigheid mist hij ook weleens", zegt Van Hooijdonk bij Studio Voetbal. "Betekent dat dat hij net zo goed kan worden als Suárez?", vraagt presentator Tom Egbers, waarna Van Hooijdonk volmondig 'ja' zegt.

Peter Hyballa is het met hem eens. Lozano komt er wel volgens de oud-trainer van NEC en maakt er nog wel tien goals bij dit seizoen in de Eredivisie. Als reactie op de stelling van Kees Jansma, die ruim een maand geleden zei dat Lozano in 2018 voor 70 miljoen euro wordt losgeweekt bij PSV, zegt Hyballa: "80 miljoen euro kost hij dan.."

Naast Lozano is Van Hooijdonk ook te spreken over Wout Weghorst, die tegen Ajax (1-2 nederlaag) bewees een stap hoger aan te kunnen. "Vandaag heeft hij in een topwedstrijd laten zien dat hij superbelangrijk kan zijn en de twijfel over zijn meevoetballen is ook voorbij."

No Poll