'Manchester United ruikt kansen na hoogoplopende ruzie tussen Barça en Atlético'

'Manchester United ruikt kansen na hoogoplopende ruzie tussen Barça en Atlético'

20-12-2017 00:01
20

De felle strijd tussen FC Barcelona en Atlético Madrid om Antoine Griezmann wordt ook in Engeland met interesse gevolgd. Volgens het Britse boulevardmedium The Daily Star wil Manchester United profiteren van de verstoorde verhoudingen tussen beide Spaanse grootmachten.

Barça heeft zijn oog laten vallen op de Franse vedette van Atlético en heeft ook al toenadering gezocht tot het kamp Griezmann. Dit is echter in het verkeerde keelgat geschoten bij de Madrilenen. Atlético meent dat Barcelona eerst contact had moeten zoeken met de club en is inmiddels woedend naar de FIFA gestapt.

Nu beide Spaanse topclubs met elkaar in de clinch liggen, lijkt een onderlinge deal ver weg. Naar verluidt wil Manchester United profiteren. The Mancunians staan in de competitie een straatlengte achter op aartsrivaal Manchester City en zijn dringend op zoek naar aanvallende versterking. Vorig seizoen werd Manchester United ook al nadrukkelijk in verband gebracht met Griezmann, die toen echter loyaal bleef aan Atlético Madrid.