Sol schuift Bundesliga-interesse terzijde: Op korte termijn ga ik niet weg

Sol schuift Bundesliga-interesse terzijde: "Op korte termijn ga ik niet weg"

20-12-2017 07:26
20

Fran Sol zal de komende seizoenen nog in het shirt van Willem II te bewonderen zijn. De 25-jarige spits uit Spanje staat momenteel nog anderhalf jaar onder contract in Tilburg, maar die verbintenis gaat binnenkort opengebroken worden.

Sol bevestigde het nieuws na afloop van de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk tegenover het Brabants Dagblad. "Ik heb al enkele gesprekken achter de rug. We komen er zeker wel uit. Het gaat om een langjarig contract. Willem II zal daarover binnenkort wel mededeling doen." Tot wanneer de publiekslieveling, tegen RKC goed voor twee treffers, gaat bijtekenen, is vooralsnog niet bekend.

"Nee, dit was zeker niet mijn laatste wedstrijd in dit stadion in het shirt van Willem II. Ik heb het hier geweldig naar mijn zin", vervolgt Sol. De Spaanse goalgetter stond in de belangstelling van VfB Stuttgart, maar blijft voorlopig liever in het Koning Willem II-stadion spelen. "Op korte termijn ga ik niet weg. Misschien wel ooit in de toekomst. In het voetbal weet je het natuurlijk nooit. (...) Mijn gevoel speelt ook een grote rol. Ik voel me heel goed thuis bij Willem II", aldus Sol, bij wie onlangs nog een tumor in zijn teelbal werd geconstateerd.