'Meerdere Eredivisie-clubs willen Kramer, ook buitenland optie voor Feyenoorder'

'Meerdere Eredivisie-clubs willen Kramer, ook buitenland optie voor Feyenoorder'

23-12-2017 07:42
24

Meerdere Eredivisie-clubs hebben interesse in Feyenoord-banneling Michiel Kramer. Het lijkt erop dat de overbodige spits in januari zijn gewenste transfer krijgt. Ook het buitenland is een optie voor hem.

Dat meldt De Telegraaf. Kramer wil vertrekken bij Feyenoord omdat zijn situatie bij Feyenoord uitzichtloos is. De 29-jarige spits vindt het geen probleem om op de bank te zitten, zolang hij maar een kans krijgt als Nicolai Jörgensen afwezig is. Kramer wist genoeg toen Giovanni van Bronckhorst op een gegeven moment koos voor Jean-Paul Boëtius in de punt van de aanval. Kramer dient enkel nog als pinch-hitter.

In de winterstop komt er mogelijk een einde aan het huwelijk tussen Kramer en Feyenoord. NAC Breda was al geïnteresseerd in de boomlange aanvaller, maar volgens De Telegraaf zijn er meer Eredivisie-clubs waar hij terecht kan. Namen van clubs worden niet genoemd. Ook een buitenlands avontuur is een optie voor Kramer. Vlak voor zijn transfer naar Feyenoord zag hij een lucratieve deal met Baniyas SC afketsen.

Kramer maakte zich afgelopen donderdag in de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo (3-1) onmogelijk door tijdens de rust op het veld een broodje kroket te eten. Van Bronckhorst was not amused en riep hem op het matje. Vrijdagmiddag maakte de trainer bekend dat Kramer in de winterstop weg mag.