'Real Madrid na Clásico-nederlaag transfermarkt op: keeper, verdediger en spits'

'Real Madrid na Clásico-nederlaag transfermarkt op: keeper, verdediger en spits'

26-12-2017 14:54
47

Hoewel Real Madrid 2017 afsluit met vijf hoofdprijzen, is de stemming in de Spaanse hoofdstad bitter. De Koninklijke moest in eigen huis een pijnlijke 0-3 nederlaag tegen FC Barcelona slikken, waardoor maatregelen op transfergebied noodzakelijk zijn.

De Madrilenen gaan met een achterstand van veertien punten op de aartsrivaal het nieuwe jaar in en moeten ook Atlético Madrid en Valencia voor zich dulden. Volgens Marca is Real Madrid nu van plan om een nieuwe keeper aan te trekken: Kepa Arrizabalaga van Athletic Bilbao wordt al langere tijd genoemd las de nieuwe sluitpost van Los Merengues. Ook het hart van de verdediging en de aanval zou vers bloed kunnen gebruiken.

Wedden

Meer odds

Hiermee moet Real Madrid de opvallend rustige transferzomer van 2017 compenseren. De regerend Spaans landskampioen en Champions League-winnaar legde alleen voor Theo Hernández en Dani Ceballos een transfersom neer en haalde verder een handvol huurlingen terug naar Madrid. Het feit dat spelers als Marcos Llorente, Borja Mayoral, Jesus Vallejo en Dani Ceballos tijdens El Clásico niet eens tot de wedstrijdselectie behoorden, zegt volgens Marca genoeg over hun perspectieven.