Italiaanse geruchten: Napoli drukt door en bereikt persoonlijk akkoord met Younes

Italiaanse geruchten: Napoli drukt door en bereikt persoonlijk akkoord met Younes

26-12-2017 14:32
102

Het Italiaanse Napoli lijkt meer dan serieuze interesse te hebben voor Ajax-aanvaller Amin Younes. Volgens diverse Italiaanse media heeft Younes zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt met de Serie A-koploper, die er nog wel uit moet zien te komen met Ajax.

Verschillende Italiaanse bronnen, waaronder Tuttomercatoweb en La Repubblica, berichten dat Younes en Napoli overeenstemming hebben bereikt over een vijfjarig contract. Younes kan in Napoli anderhalf miljoen euro per jaar gaan verdienen plus bonussen.

Napoli lijkt nu nog met Ajax om de tafel te moeten gaan, maar de Italiaanse pers verwacht niet veel problemen. Younes ligt nog tot het einde van het seizoen vast in Amsterdam, met een optie op nog een jaar. Napoli hoeft dus niet de hoofdprijs te betalen, wanneer het de Duitse vleugelaanvaller in de winterstop los wil weken.

Bovendien lijkt Ajax, afgaande op recente berichten vanuit Amsterdam, niet onwelwillend tegenover een vertrek van Younes te staan. De verhoudingen tussen club en speler zouden bekoeld zijn nadat gesprekken over contractverlenging op niets zijn uitgelopen. Bovendien heeft Ajax in de persoon van Hassane Bandé al een nieuwe linksbuiten voor komend seizoen vastgelegd.