'FC Barcelona denkt aan bod van 25 miljoen euro én gratis verhuurperiode'

'FC Barcelona denkt aan bod van 25 miljoen euro én gratis verhuurperiode'

Gepubliceerd: woensdag 27 december 2017 om 23:03wo 27-12-2017 om 23:03

FC Barcelona zet een tandje bij in de jacht op de handtekening van Arthur. De Braziliaan van Grêmio moet miljoenen kosten, maar komt - als de deal doorgaat - niet meteen naar Camp Nou.

Dat meldt El Mundo Deportivo woensdagavond. Barcelona heeft een bod van 25 miljoen euro in gedachten voor Arthur. Dat is tien miljoen minder dan de minimale afkoopsom in het Grêmio-contract van de Braziliaan, die nog niet zo lang geleden werd gelinkt aan Ajax. De Amsterdamse club lijkt echter kansloos door de inmenging van Barça.

Als de Catalaanse grootmacht erin slaagt om Arthur te verleiden tot een zomertransfer, dan komt de 21-jarige middenvelder waarschijnlijk niet meteen naar Camp Nou. Grêmio mag hem nog een heel jaar gratis en voor niets huren, denkt El Mundo Deportivo.

Ook Real Madrid, Chelsea en Internazionale zitten achter hem aan, maar de drie topclubs hebben geen goede papieren, omdat Arthur een duidelijke voorkeur heeft voor Barcelona. Begin december poseerde hij met een Barça-shirt. Grêmio dreigde vervolgens met een klacht naar de FIFA te stappen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws