'Barcelona én Real Madrid in de markt voor Blind: Manchester United wil meewerken'

'Barcelona én Real Madrid in de markt voor Blind: Manchester United wil meewerken'

31-12-2017 07:05
44

Daley Blind staat mogelijk voor een verhuizing naar Spanje. De Oranje-international moet het dit seizoen in dienst van Manchester United met een bijrol doen, maar staat volgens onbevestigde geruchten in de belangstelling van zowel FC Barcelona als Real Madrid.

De linksbenige verdediger wordt al langere tijd gelinkt aan Barça, dat routinier Javier Mascherano vermoedelijk naar China ziet vertrekken. De multifunctionele Blind zou in dat geval gezien worden als een geschikte vervanger voor de Argentijn. Volgens de Engelse boulevardkrant The Mirror en het Italiaanse Calciomercato is ook aartsrivaal Real Madrid geïnteresseerd. De Koninklijke is aan een matig seizoen bezig en lijkt van plan om de onderbezette verdediging aan te vullen.

Wedden

Meer odds

Wanneer een van de twee Spaanse grootmachten zich daadwerkelijk meldt, lijkt een verhuizing naar Spanje een realistische optie voor Blind. Manchester United lijkt mee te willen werken aan een eventuele transfer van de verdediger, die dit seizoen tot slechts vier competitiewedstrijden kwam. De 27-jarige Amsterdammer heeft nog een contract tot het einde van het seizoen, met een eenzijdige optie op nog een jaar.