'Barcelona én Real Madrid in de markt voor Blind: Manchester United wil meewerken'

'Barcelona én Real Madrid in de markt voor Blind: Manchester United wil meewerken'

Gepubliceerd: zondag 31 december 2017 om 07:05zo 31-12-2017 om 07:05

Daley Blind staat mogelijk voor een verhuizing naar Spanje. De Oranje-international moet het dit seizoen in dienst van Manchester United met een bijrol doen, maar staat volgens onbevestigde geruchten in de belangstelling van zowel FC Barcelona als Real Madrid.

De linksbenige verdediger wordt al langere tijd gelinkt aan Barça, dat routinier Javier Mascherano vermoedelijk naar China ziet vertrekken. De multifunctionele Blind zou in dat geval gezien worden als een geschikte vervanger voor de Argentijn. Volgens de Engelse boulevardkrant The Mirror en het Italiaanse Calciomercato is ook aartsrivaal Real Madrid geïnteresseerd. De Koninklijke is aan een matig seizoen bezig en lijkt van plan om de onderbezette verdediging aan te vullen.

Wanneer een van de twee Spaanse grootmachten zich daadwerkelijk meldt, lijkt een verhuizing naar Spanje een realistische optie voor Blind. Manchester United lijkt mee te willen werken aan een eventuele transfer van de verdediger, die dit seizoen tot slechts vier competitiewedstrijden kwam. De 27-jarige Amsterdammer heeft nog een contract tot het einde van het seizoen, met een eenzijdige optie op nog een jaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat kan Blind het beste doen?

Naar Barcelona
84%
Naar Real Madrid
7%
Bij Manchester United blijven
8%
(1588 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws