'Manchester United en Internazionale gaan ruilen: mannen van veertig miljoen'

'Manchester United en Internazionale gaan ruilen: mannen van veertig miljoen'

31-12-2017 09:43
12

Manchester United en Internazionale lijken zich volgens boulevardkrant The Sun te willen wagen aan een spelersruil. Henrikh Mkhitaryan zou in dat geval van Manchester naar Milaan verhuizen, terwijl Joao Mario dan de omgekeerde weg bewandelt.

Mkhitaryan kwam in zijn eerste seizoen op Old Trafford nog regelmatig aan spelen toe, maar is inmiddels op een zijspoor beland. De 28-jarige Armeniër mag voor een bedrag van minstens veertig miljoen euro vertrekken bij de nummer twee van de Premier League en heeft zijn zaakwaarnemer Mino Raiola al aan het werk gezet.

Internazionale is gecharmeerd van Mkhitaryan en zou hem in kunnen ruilen voor Joao Mario. De Portugese middenvelder won in 2016 met zijn land het EK en verdiende daarmee een transfer ter waarde van veertig miljoen euro naar Milaan. Sinds de entree van trainer Luciano Spalletti komt hij echter niet veel meer aan spelen toe. Spalletti bevestigt dat Mario ontevreden is over zijn situatie, maar de Portugees heeft nog geen transferverzoek ingediend. Naar verluidt mag ook hij weg voor een bedrag van minstens veertig miljoen.