'PSG beëindigt verhuur en verkoopt middenvelder met 25 miljoen euro verlies'

'PSG beëindigt verhuur en verkoopt middenvelder met 25 miljoen euro verlies'

02-01-2018 07:38
3

Paris Saint-Germain is van plan om Grzegorz Krychowiak deze maand te verkopen. De Poolse middenvelder speelt momenteel op huurbasis bij West Bromwich Albion, maar waarschijnlijk is de nummer negentien van de Premier League bereid om Krychowiak voortijdig terug te sturen naar Parijs. 

De international van Polen komt de laatste weken amper aan spelen toe bij West Brom. The Baggies betalen ondertussen wel wekelijks zo'n 100.000 euro salaris aan de voormalig speler van Sevilla. Manager Alan Pardew wil dat geld liever besteden aan versterkingen, weten Engelse media. 

De verwachting is dat West Brom met PSG afspreekt dat Krychowiak (27) voortijdig terugkeert naar Frankrijk. De koploper van de Ligue 1 is vervolgens van plan om de controleur te verkopen. Met name Getafe zou zeer geïnteresseerd zijn in Krychowiak, die in de zomer van 2016 nog zo'n 40 miljoen euro kostte. PSG hoopt nu 15 miljoen euro voor hem te ontvangen.

De grootmacht uit Parijs is van plan om in januari meerdere spelers te verkopen. Er moet geld in het laatje worden gebracht om te voldoen aan de eisen van Financial Fair Play.