Update: PEC Zwolle neemt oud-Ajacied definitief mee op trainingskamp in Spanje

Update: PEC Zwolle neemt oud-Ajacied definitief mee op trainingskamp in Spanje

02-01-2018 18:48
14

Een verrassend gezicht in de selectie van PEC Zwolle voor het trainingskamp in Spanje. Ruben Ligeon krijgt de kans een contract af te dwingen.

Dat meldt De Stentor. Ligeon is clubloos na zijn vertrek bij Slovan Bratislava eind augustus. Deze week krijgt hij van PEC-trainer John van 't Schip de kans om tijdens het trainingskamp in Mijas (Spanje) de kans een contract af te dwingen. Ligeon speelde eerder voor Ajax, Willem II en NAC Breda en FC Utrecht.

Wedden

Meer odds

Ligeon werkte in december nog een stage af bij het Deense AGF Aarhus, op voorspraak van oud-Ajacied Tobias Sana. Dat leverde blijkbaar geen contract op. Ook hield hij zijn conditie op peil bij Jong Ajax.

"Op Facebook, WhatsApp en Instagram krijg ik elke dag berichten binnen van zaakwaarnemers die zeggen dat ze wat voor me kunnen doen", vertelde Ligeon eerder aan VICE Sports. "Ze weten dat ik clubloos ben en in een vervelende situatie zit, dus ze denken dat ik alles pak wat ik pakken kan. Maar zo zit mijn situatie echt niet in elkaar."

Update 18.48: PEC Zwolle bevestigt dat Ruben Ligeon met de selectie meegaat op trainingskamp in het Spaanje Mijas. De 25-jarige vleugelverdediger krijgt vanaf de eerste training woensdag tot en met volgende week de kans om de technische staf van PEC van zijn kwaliteiten te overtuigen.