Financiën niet grootste struikelblok Feyenoord en Van Persie: Geen echt probleem

Financiën niet grootste struikelblok Feyenoord en Van Persie: "Geen echt probleem"

04-01-2018 13:54
45

De weg naar Feyenoord is bijna vrij voor Robin van Persie. De 34-jarige spits en zijn zaakwaarnemer zijn met Fenerbahçe in gesprek over contractontbinding, waarna Feyenoord volgens journalist Sjoerd Mossou kan toeslaan.

Mossou denkt dat Van Persie er wel uitkomt met Fenerbahçe. "Dat is mijn verwachting", laat hij weten in een video van het Algemeen Dagblad, dat al meldde dat de Feyenoord-deur wagenwijd openstaat voor Van Persie. "Als hij transfervrij is kan hij alle kanten op. Deze optie ligt wel voor de hand. Voor beide kanten is het klaar."

De link tussen Van Persie en Feyenoord is dan ook snel gelegd. Mossou: "Daar gaat het al maanden over. De weg is vrij, dat is duidelijk. Alleen zal Van Persie zelf goed moet kijken: ben ik nog helemaal topfit om Feyenoord verder te helpen? Feyenoord zal ook kritisch moeten kijken. Van Persie heeft een halfjaar weinig gespeeld."

Qua financiën lijkt het terughalen van Van Persie geen struikelblok te worden voor Feyenoord. "Dat is niet echt meer een probleem als zijn contract (bij Fenerbahçe, red.) is afgekocht. Dan hoeven ze hem alleen maar een contract voor een halfjaar of jaar te geven. Als hij fit is, is hij denk ik absoluut een toegevoegde waarde voor Feyenoord."

Lees ook:  Groot Van Persie-nieuws: gesprekken met Fener over ontbinding contract