'Blind ontvangt officiële brief van Manchester United: geen transfervrij vertrek'

'Blind ontvangt officiële brief van Manchester United: geen transfervrij vertrek'

Gepubliceerd: donderdag 4 januari 2018 om 14:24do 04-01-2018 om 14:24

Manchester United gaat verlengen met Juan Mata, Ander Herrera, Asley Young en Daley Blind. Dat meldt The Telegraph. In de aflopende contracten van het viertal staat een optie voor een extra seizoen.

Mata, Herrera, Young en Blind zijn, zoals de zaken er nu voor staan, aan het einde van het seizoen transfervrij. Dat wil Manchester United niet laten gebeuren. Het kwartet heeft inmiddels een officiële brief ontvangen van de clubleiding. Als de Engelse grootmacht de opties daadwerkelijk licht, liggen Mata, Herrera, Young en Blind tot de zomer van 2019 vast in Old Trafford.

De contractverlengingen betekenen niet automatisch dat de vier spelers ook volgend seizoen het shirt van Manchester United dragen. Herrera is een vaste waarde onder manager José Mourinho, maar over de sportieve toekomst van Mata, Blind en Young heersen twijfels. Volgens The Telegraph geldt voor Blind dat Manchester United bereid is om te luisteren naar aanbiedingen. Onlangs werden Internazionale, Real Madrid en FC Barcelona met de Oranje-international in verband gebracht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws