Makkelie tevreden met uitkomst van KNVB-onderzoek: 'Weer lekker fluiten'

Makkelie tevreden met uitkomst van KNVB-onderzoek: 'Weer lekker fluiten'

04-01-2018 17:48
39

De kou is uit de lucht tussen Danny Makkelie en de KNVB. De voetbalbond stelde drie weken geleden een onderzoek in naar de scheidsrechter, die geld leende van zijn coach en UEFA-scheidsrechterscommissielid Jaap Uilenberg.

Makkelie werd meteen van PSV - VVV-Venlo (KNVB Beker) gehaald en floot ook geen Eredivisie-wedstrijd. Inmiddels is de commotie en het verschil van inzicht besproken. De KNVB heeft na onderzoek geconcludeerd dat er geen sprake is van belangenverstrengeling bij de geldlening tussen Makkelie en Uilenberg.

"Ik ben content dat uit het vervolgonderzoek door de KNVB nadrukkelijk naar voren is gekomen dat er totaal geen sprake was van enige vorm van belangenverstrengeling", vertelt Makkelie aan Voetbal International.

"Verder ben ik verheugd om de samenwerking met Jaap Uilenberg voort te zetten", aldus Makkelie. Hij maakt bij de start van de tweede seizoenshelft zijn rentree. "Dit onderwerp is hiermee naar ieders tevredenheid afgehandeld. Ik kan mij weer volledig richten op datgene waar het allemaal om draait: lekker fluiten."

Lees ook: Makkelie denkt aan 'eenmansactie': "Heb wel vermoedens waar het vandaan komt"