Familie Nouri geschokt: Sinds vroeg stadium antwoorden Ajax proberen te krijgen

Familie Nouri geschokt: "Sinds vroeg stadium antwoorden Ajax proberen te krijgen"

Gepubliceerd: zaterdag 6 januari 2018 om 09:03za 06-01-2018 om 09:03

De familie van Abdelhak Nouri is geschokt door de publicatie in het NRC Handelsblad dat de KNVB en Ajax wisten van een hartafwijking bij de Ajacied. Letseladvocaat John Beer is door de familie in de arm genomen.

"Het is onduidelijk wat er nu precies gebeurd is, en men wil die duidelijkheid heel graag", zegt Beer bij het NOS Radio 1 Journaal. "De familie wil feitelijk weten hoe de medische begeleiding is geweest die Nouri bij Ajax heeft gehad en wat er nou precies op dat veld is gebeurd." Beer zegt dat de familie geschokt is over de informatie. "En heeft daar veel vragen over. Die vragen zullen, in overleg met Ajax, ook beantwoord moeten worden."

De advocaat doet zelf onderzoek naar de zaak en sprak onder meer met dokters en advocaten. "We hopen de familie zeer binnenkort van onze conclusies op de hoogte te stellen. De familie heeft al lang genoeg gewacht. Men probeert al sinds een vroegtijdig stadium antwoord van Ajax te krijgen op vragen. Die vragen zullen beantwoord worden, nu wij wél hebben gekregen wat nodig is."

Lees ook: NRC onthult: Ajax en KNVB wisten van hartafwijking Nouri

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws