Contract van Spartaan ontbonden: 'Mijn zaakwaarnemer is nu op zoek'

Contract van Spartaan ontbonden: 'Mijn zaakwaarnemer is nu op zoek'

14-01-2018 11:24
11

Afgelopen donderdag werd bekend dat Sparta en Abdul Bai Kamara per direct van elkaar verlost zijn. Het contract van de 21-jarige verdediger is per direct ontbonden en dus kan Kamara op zoek naar een nieuwe werkgever - liefst in Nederland. 

Met Sparta-trainer Dick Advocaat heeft Kamara geen woord gewisseld. "Ik heb met Leo Beenhakker gesproken. Wat ik al dacht en had verwacht, bleek ook zo. De overeengekomen oplossing om uit elkaar te gaan, is de beste. Dat kan ik het beste nu doen, nu de transfermarkt weer open is", vertelt de stopper aan ELF Voetbal. 

"Mijn zaakwaarnemer is op zoek naar een nieuwe club. Er lopen wat lijntjes. Het liefst zou ik naar een club in de Eredivisie of Jupiler League gaan, waar ik perspectief heb op speelminuten."

Een avontuur in het buitenland komt te vroeg. "Eerlijk gezegd ben ik nog niet toe aan de stap naar het buitenland. Ik wil me eerst in Nederland bewijzen. Ik ken genoeg voorbeelden van jonge talenten, die naar het buitenland vertrekken en daarna horen we niets meer van hen."