'Meerdere Bundesliga-clubs op de tribune tijdens Vitesse-duel met Heerenveen'

'Meerdere Bundesliga-clubs op de tribune tijdens Vitesse-duel met Heerenveen'

22-01-2018 21:45
20

Milot Rashica kan rekenen op interesse van diverse Bundesliga-clubs. De Kosovaarse buitenspeler wordt nauwlettend in de gaten gehouden en is afgelopen zaterdag tijdens het duel met sc Heerenveen (1-1) bekeken door clubs uit Duitsland.

Dat meldt Voetbal International. De Bundesliga-clubs hebben interesse in Rashica, maar tot op heden is er nog niets concreet. Volgens VI zijn ze in Arnhem bang dat Rashica een transfer maakt. De club moet echter ieder jaar spelers verkopen om break-even te draaien.

Vitesse krijgt steun van aanvoerder Guram Kashia, die er alles aan doet om Rashica in Arnhem te houden. "We hebben doelen gesteld. We willen bij de eerste zeven eindigen", zegt Kashia tegen VI. "Dat kan niet als je belangrijks spelers laat gaan. Persoonlijk zou ik het verschrikkelijk vinden als hij gaat. Ik vermoed dat de trainer (Fraser, red.) daar hetzelfde over denkt. Natuurlijk heb je met persoonlijke belangen te maken. Soms komt een kans maar één keer voorbij. Maar Milot is 21, die heeft nog alle tijd."