Update: Kaiserslautern-trainer buiten levensgevaar na schokkend nieuws

Update: Kaiserslautern-trainer buiten levensgevaar na schokkend nieuws

24-01-2018 22:02
8

Schokkend nieuws uit Duitsland. Jeff Strasser, trainer van 1. FC Kaiserslautern, is in de rust van de competitiewedstrijd tegen Darmstadt flauwgevallen.

Duitse media melden woensdagavond dat het om een hartaanval gaat. Kaiserslautern bevestigt dat de wedstrijd tegen Darmstadt in de 2. Bundesliga is gestaakt door een 'medisch incident' en dat Strasser op weg is naar het ziekenhuis. Meer wil of kan de club niet kwijt. De toestand van de Luxemburgse trainer (foto) is nog onbekend.

Wedden

Meer odds

Op het moment dat Strasser onwel raakte zat Gervane Kastaneer in de kleedkamer. De oud-speler van ADO Den Haag mocht niet in de basis beginnen van zijn trainer. Ook Ruben Yttergard Jenssen, die deze maand FC Groningen verliet voor Kaiserslautern, behoort tot de wedstrijdselectie. Strasser is sinds september 2017 hoofdtrainer van Kaiserslautern.

Update 22.02: Kaiserslautern-trainer Jeff Strasser is volgens de eerste berichten uit Duitsland buiten levensgevaar. Hij werd na één helft bij Darmstadt - Kaiserslautern afgevoerd naar het ziekenhuis, omdat hij in de rust werd getroffen door een hartaanval. Strasser blijft in elk geval nog een nacht ter observatie in het ziekenhuis.