'Klaassen kan op valreep vertrekken bij Everton: huurtransfer in de maak'

'Klaassen kan op valreep vertrekken bij Everton: huurtransfer in de maak'

25-01-2018 11:38
38

De kans bestaat dat Davy Klaassen in de laatste week voor het sluiten van de transfermarkt nog een transfer maakt. Fenerbahçe is geïnteresseerd in de middenvelder van Everton.

Fenerbahçe ziet in Klaassen een goede 'tussenoplossing', schrijft Fanatik. In Istanbul worden concrete plannen gemaakt om de Oranje-international tot het einde van het seizoen te huren van Everton. Over een eventuele optie tot koop wordt niet gerept. Fenerbahçe huurt Vincent Janssen dit seizoen al van Tottenham Hotspur.

Wedden

Meer odds

Ook voor Klaassen zelf zou een huurtransfer naar Fenerbahçe een tussenoplossing kunnen zijn. Hij valt buiten de boot bij Everton, dat afgelopen zomer nog 25 miljoen euro voor hem betaalde aan Ajax. Sinds het vertrek van Ronald Koeman en de aanstelling van Sam Allardyce behoort Klaassen zelfs niet meer tot de wedstrijdselectie.

Klaassen werd eerder deze maand door de BBC gelinkt aan een vertrek bij Everton. "Maar ik heb daar niets over gehoord van de clubleiding'', reageerde zaakwaarnemer Sören Lerby toen tegen het ANP. "Natuurlijk is Davy niet tevreden met zijn rol. Maar hij wil vechten voor zijn kans."