Schöne vraagt om bijles en is blij: 'Daar gaat Ajax veel plezier aan beleven'

Schöne vraagt om bijles en is blij: 'Daar gaat Ajax veel plezier aan beleven'

26-01-2018 16:44
21

Lasse Schöne vindt het alleen maar fijn dat Ajax vaak in zee gaat met Deense spelers. De nieuwste aanwinst heet Rasmus Nissen Kristensen. Schöne hoopt dat de verdediger hem een bijles Deens kan geven.

"Ik kan me herinneren dat we kampioen werden en we toen vier of vijf Denen in de ploeg hadden. Hoe meer Denen, hoe beter", zegt Schöne lachend tegen AT5. "Persoonlijk kende ik hem niet. Heb z'n naam gehoord en wist een beetje wie het was. Het is niet dat ik de Deense competitie veel volg. Hij heeft nu twee trainingen meegemaakt. Ik hoor allemaal goede geluiden. Het is een grote rechtsback. Daar gaan we denk veel plezier aan beleven. Hij kan mij wel een bijles Deens geven, want dat wordt ook alleen maar slechter."

Amin Younes staat op het punt om Ajax in te ruilen voor SSC Napoli. Schöne. "Ik heb nog niet met hem gesproken en hoop dat hij nog wel even langskomt om dag te zeggen. Ik heb een aantal jaren met hem gespeeld. Ik weet niet of het rond is en heb nog niets gelezen of gezien. Wanneer het zover is, zie ik hem graag terug."