Heuse complottheorie in Italië rond Younes: 'Juventus, Bayern München, ga maar na'

Heuse complottheorie in Italië rond Younes: 'Juventus, Bayern München, ga maar na'

06-02-2018 08:30
25

SSC Napoli-preses Aurelio De Laurentiis vermoedt dat er sprake is van een complot rond de afgeketste wintertransfer van Amin Younes. Juventus en Bayern München spelen de hoofdrol in de samenzweringstheorie van de Italiaan. 

De overstap van Ajax-aanvaller Younes (24) naar Napels léék in kannen en kruiken, maar de Duitser zag vanwege 'persoonlijke redenen' af van een overstap. Maandagavond wilde de international van Duitsland niet uitweiden over de transfersoap. In gesprek met La Gazzetta dello Sport zegt De Laurentiis dat grootmachten Bayern München en Juventus wellicht betrokken zijn. 

De voorzitter heeft het vermoeden dat De Oude Dame liever níet wil dat Serie A-koploper Napoli zich versterkt met Younes. Daarom zouden de contacten in München zijn aangeboord om Younes te beïnvloeden. "Ga maar na: Juventus, Bayern, Bavaria, hun relatie via de ECA en de UEFA... Begrijp je?"

Door op Younes in te praten en er voor te zorgen dat de aanvaller dit seizoen níet voor Napoli zal spelen, heeft Bayern concurrent Juventus een handje willen helpen, denkt De Laurentiis. Harde bewijzen heeft hij overigens niet.