Salarislijst uit Frankrijk: Memphis op zéér ruime afstand van Neymar en Cavani

Salarislijst uit Frankrijk: Memphis op zéér ruime afstand van Neymar en Cavani

06-02-2018 10:29
50

In een lijstje met grootverdieners in de Franse Ligue 1 staat Memphis Depay op de achttiende plaats. De aanvaller van Olympique Lyon strijkt volgens L'Equipe maandelijks 350.000 euro (bruto) op. Het is geen verrassing dat Neymar op één staat in de salarislijst. 

De Braziliaanse superster van Paris Saint-Germain ontvangt elke maand ruim drie miljoen euro, weet L'EquipeDe lijst wordt sowieso gedomineerd door sterren van PSG. Achter Neymar volgen ploeggenoten Edinson Cavani (1,54 miljoen), Kylian Mbappé (1,5 miljoen), Thiago Silva (1,33 miljoen) en Angel Di Maria (1,12 miljoen). 

De enige speler in de top-tien die níet bij de huidig koploper van Frankrijk onder contract staat, is Radamel Falcao. De Colombiaanse goalgetter van AS Monaco ontvangt een maandsalaris van 750.000 euro bruto.

Memphis prijkt zoals gezegd op de achttiende plaats, samen met onder meer Joao Moutinho (Monaco) en Steve Mandanda (Olympique Marseille). De 23-jarige Memphis was dit seizoen goed voor elf doelpunten in 31 officiële duels namens L'OL.