Update: Seedorf heeft versterking binnen en presenteert bekende naam

Update: Seedorf heeft versterking binnen en presenteert bekende naam

22-02-2018 12:45
34

Sulley Muntari wordt mogelijk de eerste aanwinst van Clarence Seedorf als trainer van Deportivo La Coruña. De Ghanese middenvelder (33) gaat meetrainen.

Muntari speelde in Italië, Engeland en het Midden-Oosten en de kans bestaat dat hij in de herfst van zijn carrière terechtkomt in Spanje. Muntari wordt donderdagavond verwacht bij Deportivo voor een stage. Seedorf biedt hem de kans een contract tot het einde van het seizoen af te dwingen, bevestigt de Spaanse club via de officiële kanalen.

In Spanje wordt aangenomen dat Muntari op voorspraak van Seedorf naar Deportivo komt. De twee speelden enkele maanden samen bij AC Milan. Muntari is sinds afgelopen zomer transfervrij, nadat zijn contract bij het Italiaanse Pescara afliep. Hij heeft tachtig interlands voor Ghana achter zijn naam staan. Seedorf zou de routinier zien als een belangrijke versterking in de strijd tegen degradatie. Deportivo staat op plek achttien in de Primera División.

Update 22/2 11.45: Sulley Muntari maakt het seizoen af bij Deportivo La Coruña. Dat meldt Gianluca Di Marzio. Clarence Seedorf, sinds kort trainer van de Spaanse laagvlieger, is tevreden over de manier waarop de Ghanese middenvelder zich heeft gemanifesteerd op de training. Muntari tekent naar alle waarschijnlijkheid tot 30 juni 2018 bij Deportivo.

Update 22/2 12.45: Deportivo La Coruña heeft de komst van Sulley Muntari officieel gemaakt. De transfervrije middenvelder werd donderdagmiddag gepresenteerd door de club van trainer Clarence Seedorf. Hij heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend.