Update: Verrassend Mahrez-nieuws: plotselinge terugkeer op trainingsveld

Update: Verrassend Mahrez-nieuws: plotselinge terugkeer op trainingsveld

09-02-2018 08:23
10

Riyad Mahrez wil de garantie van Leicester City dat hij in de zomer mag vertrekken, voordat hij zijn gezicht weer laat zien bij de club. De boete vanwege zijn wegblijven loopt ondertussen op. Dat melden diverse Britse media.

De 26-jarige Algerijn ontbreekt zaterdag ook in het Premier League-duel met Manchester City. Uitgerekend die club is verantwoordelijk voor de huidige impasse tussen Mahrez en Leicester. The Citizens probeerden de aanvaller op deadlineday los te weken, maar zelfs een bod van zeventig miljoen euro kon The Foxes niet vermurwen.

Mahrez voelt zich volgens een vriend 'depressief' vanwege zijn gemiste transfer en heeft zich niet meer laten zien bij Leicester. Hij ontbrak al in de duels met Everton en Swansea City. De vleugelspeler vindt dat Leicester hem voor de vierde transferperiode op rij een mooie stap door de neus heeft geboord. Hij heeft nog een contract tot medio 2020.

De Engelse spelersvakbond heeft aangeboden te bemiddelen in het conflict, stelt The Times. De boete voor Mahrez zou inmiddels zijn opgelopen tot 270.000 euro, twee weeksalarissen.

Update 8.23: Volgens het doorgaans betrouwbare Sky Sports zit er een opvallende wending in de Mahrez-soap aan te komen. Het medium meldt vrijdagochtend dat Mahrez later op de dag weer mee zal trainen met Leicester én dat hij beschikbaar is voor het bezoek aan Manchester City.