Mourinho wil award: 'Niet van de Bad One naar de Perfect One, maar doe m'n best'

Mourinho wil award: 'Niet van de Bad One naar de Perfect One, maar doe m'n best'

11-02-2018 07:54
17

Manchester United-manager José Mourinho heeft zijn zinnen gezet op een opvallende award. De Portugees vindt dat er een prijs moet worden uitgereikt aan de manager met het meest voorbeeldige gedrag langs de zijlijn.

Mourinho voerde de afgelopen jaren meerdere toneelstukjes op tijdens wedstrijden, maar naar eigen zeggen pakt hij het nu anders aan. "Ik ben gecommitteerd aan het winnen van de award voor de manager met het meest voorbeeldige gedrag. Er zijn zoveel awards, prestatie van de week, manager van de maand en dit en dat, ze zouden er ook een moeten geven aan de man die zich het beste gedraagt langs de lijn. De vierde officials zouden hun stem moeten uitbrengen."

"Ik ben er vrij zeker van dat ik zou winnen. Serieus!", vervolgt Mourinho. "Ik veroorzaak geen moeilijkheden voor vierde officials, afgezien van mijn rode kaart tegen Southampton toen ik mijn voet op het veld zette. Ik ben mijn temperament niet kwijt, ik ben niet perfect. Ik ga niet van de Bad One naar de Perfect One, maar ik probeer het en ben blij met hoe het gaat."