'Seedorf kan telefoontje vanuit Engeland verwachten: spits gevolgd door Liverpool'

'Seedorf kan telefoontje vanuit Engeland verwachten: spits gevolgd door Liverpool'

Gepubliceerd: maandag 12 februari 2018 om 11:50ma 12-02-2018 om 11:50

Liverpool en Manchester United hebben naar verluidt hun oog laten vallen op Oscar Pinchi. De 21-jarige spits speelt zijn wedstrijden dit seizoen hoofdzakelijk in de Segunda Division B voor het tweede elftal van Deportivo La Coruna, de club waar Clarence Seedorf sinds kort werkzaam is.

Volgens zowel Britse als lokale Spaanse media lijkt Liverpool op pole position te liggen voor de jonge Spanjaard. Pinchi heeft in Galicië nog een contract tot de zomer van 2021, maar lijkt voor een bescheiden transferbedrag te mogen verhuizen. De spits heeft dit seizoen zeven minuten meegedaan met het eerste elftal, in een bekerwedstrijd tegen Las Palmas. Het is nog maar de vraag wat Seedorf met het jeugdproduct van Deportivo van plan is.

Pinchi mocht eind 2015 zijn Copa del Rey-debuut maken, maar sindsdien is zijn speeltijd in de hoofdmacht van Deportivo bijzonder summier gebleven. Tijdens de afgelopen twee seizoenen kwam Pinchi tot twee bekerwedstrijden en één korte invalbeurt in de Primera Division, opnieuw tegen Las Palmas.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws