Debuut Seedorf eindigt in deceptie: 'Dat merk je nu al'

Debuut Seedorf eindigt in deceptie: 'Dat merk je nu al'

13-02-2018 07:25
11

Zijn debuut - een thuisnederlaag (0-1) tegen Real Betis - viel in het water, maar Deportivo La Coruna-trainer Clarence Seedorf was na afloop van de wedstrijd wel degelijk onder de indruk van zijn elftal. Er ging veel goed, zei de coach in gesprek met AS. 

"Geen enkele nederlaag is fijn om mee te maken, maar we moeten kijken naar de dingen die wel goed gingen'", aldus Seedorf, die vorige week werd aangesteld bij de degradatiekandidaat. "Het was een moeilijke wedstrijd tegen een team dat erg goed speelde. Toch stond onze organisatie goed en gaven we weinig kansen weg. Betis heeft veel kwaliteit, we kregen de goal op een lastig moment tegen."

"We lieten wel zien dat we kunnen reageren na zo'n doelpunt en voor de gelijkmaker willen gaan. Daarin misten we wat geduld. Iedereen wilde natuurlijk liever een ander resultaat, maar er komen nog veel duels aan en we zijn ervan overtuigd dat het op deze manier moet. We zijn teleurgesteld met de nederlaag, maar je merkt nu al dat er iets is veranderd."

Deportivo staat op de negentiende plaats in de Primera Division, drie punten onder de rode streep. Er moeten nog vijftien duels worden gespeeld. 

Lees ook: Slecht debuut voor Seedorf: Deportivo verliest schopwedstrijd van Betis