Robben gaat mogelijk cashen: 'Dat bespreken we aan de keukentafel'

Robben gaat mogelijk cashen: 'Dat bespreken we aan de keukentafel'

17-02-2018 07:42
49

Arjen Robben denkt dat hij nog een jaar of twee op het hoogste niveau kan acteren. De aanvaller van Bayern München weet nog niet wat hij na dit seizoen gaat doen, maar als het aan hem ligt gaat hij door.

"Op het moment voel ik me nog erg fit en goed en geloof ik dat ik nog voor een jaar of twee op het hoogste niveau kan spelen. Dat is ook mijn doel", zegt Robben in een interview met Sportbuzzer. Robben geeft aan dat zijn toekomst niet volledig afhangt van wie er trainer wordt bij Bayern. "De trainer is degene met wie je elke dag moet werken. Maar ik heb zo'n eerlijke en open communicatie met allen die hier verantwoordelijk zijn, waardoor ik me geen zorgen maak. De club heeft een plan en dan moeten we beslissen of en hoe we doorgaan."

Robben sluit niet uit dat hij zijn carrière afsluit in Amerika of China. "Dat is precies het onderwerp dat we thuis aan de keukentafel bespreken wanneer ik praat met mijn familie of vrienden. Ik weet dat ik in een fase zit waarin ik keuzes moet maken. Een paar jaar geleden was het allemaal redelijk duidelijk, maar het einde nadert en ik heb zoveel gedachten. Het is niet makkelijk, maar wel heel spannend."

Robben laat alles rustig de revue passeren. "Over sommige dingen heb ik al nagedacht, maar ze blijven toch hangen bij me." Het contract van Robben loopt tot komende zomer. Onlangs beëindigde hij zijn interlandcarrière.