Barreto houdt terugkeer in gedachten: 'Je weet nooit wat er kan gebeuren'

Barreto houdt terugkeer in gedachten: 'Je weet nooit wat er kan gebeuren'

19-02-2018 12:40
19

Edgar Barreto vertrok in 2007 bij NEC om in Italië te gaan voetballen, maar hij is zijn Nederlandse ex-werkgever nooit vergeten. De inmiddels 33-jarige middenvelder is in het bezit van een aflopend contract bij Sampdoria en sluit een terugkeer in De Goffert niet uit, geeft hij aan in gesprek met ELF Voetbal.

"Ik volg NEC nog altijd op de voet. Ik heb nog contact met spelers uit mijn tijd, zoals Frank Demouge en Jeffrey Leiwakabessy", geeft Barreto aan. "Ik voel me op dit moment goed in Italië, maar dingen in het voetbal kunnen snel veranderen. Je weet nooit wat er kan gebeuren, ik sluit zeker niet uit dat ik ooit nog eens het shirt van NEC zal dragen."

Na zijn periode in Nijmegen was Barreto actief voor een handjevol clubs: Reggina, Atalanta Bergamo, Palermo en dus Sampdoria. Vergeten deed hij de huidige nummer twee van de Jupiler League echter nooit. "Op dit moment zie ik geen wedstrijden van NEC, maar ik volg ze wel altijd via de apps op mijn telefoon. Zo zag ik ook dat er nu een heel jonge coach aan het roer staat. Dat maakt het interessant om te zien wat er gaat gebeuren."

No Poll