Sandler na treffen met Ajax: 'Zeventigste minuut zat ik er doorheen'

19 februari om 14:25

Philippe Sandler kijkt met gemengde gevoelens terug op het duel met Ajax. De verdediger van PEC Zwolle is niet ontevreden over zijn eigen spel, maar baalt stevig van de nederlaag (0-1) en dat laat hij duidelijk merken tegenover de camera's van FOX Sports

"Maandag moet ik me melden bij Jong Oranje, dus m'n kop moet weer omhoog", aldus Sandler. Vorige maand rondde hij een transfer naar Manchester City af en daarmee is hij op slag de meest besproken speler van PEC geworden. De twintigjarige mandekker kreeg ook flink wat kritiek te verduren. "De laatste paar weken heb ik niet goed gespeeld, ik wilde me herpakken. Dat is zeker de eerste helft gelukt, ik won bijna al m'n duels."

Sandler maakte tegen zijn oude club weer een prima indruk, maar kwam twintig minuten voor tijd de man met de hamer tegen. "Ik denk dat ik wel redelijk heb gespeeld. Tot aan de zeventigste minuut, toen zat ik er een beetje doorheen. En het team ook wel, denk ik." Door de verliespartij is PEC ingehaald door FC Utrecht, het team van John van 't Schip neemt nu de zesde plaats op de ranglijst in.