Fenerbahçe in contact met Tottenham over Janssen-afwezigheid: Echt afwachten

Fenerbahçe in contact met Tottenham over Janssen-afwezigheid: "Echt afwachten"

20-02-2018 10:32
35

Vincent Janssen heeft sinds 8 december niet meer gespeeld voor Fenerbahçe en een rentree lijkt voorlopig nog niet in zicht. De spits kampt met een blessure aan het sesambotje onder zijn voet en weet niet wanneer hij terug kan keren.

"Hij werkt een aangepast programma af en er wordt echt van dag tot dag bekeken hoe het gaat met zijn herstel", zegt zijn zaakwaarnemer Louis Laros tegen Voetbal International. "Dit kan alleen herstellen met rust en voorzichtigheid is daarom geboden. Hij had er al langer last van, maar heeft er nog even mee doorgespeeld, nu wil Vincent eerst volledig herstellen. Fenerbahçe heeft daar nauw contact over met Tottenham."

Door de blessure is de deelname van Janssen aan de eerste interlands van bondscoach Ronald Koeman met Oranje onzeker. Eind maart speelt Nederland tegen Engeland en Portugal. "Het is echt afwachten. We verwachten wel dat hij dit seizoen nog kan spelen", aldus Laros, die ook niet wil speculeren over een mogelijk langer verblijf van Janssen in Turkije. "Daar hebben we nog helemaal niet over nagedacht, dat is ook niet belangrijk. Zijn revalidatie staat nu centraal."