Fraser 'is er ziek van' en onderneemt actie: "Twee dagen inleveren"

20 februari om 17:43

Henk Fraser heeft de vrije dagen van de spelers van Vitesse ingetrokken. Deze week moeten zij élke dag aanwezig zijn op het trainingsveld van de Arnhemse formatie. Fraser straft zijn spelers zo voor de wanprestatie tegen Excelsior van zaterdagavond. 

Dinsdag beulde de trainer zijn spelers flink af op het trainingscomplex van Vitesse. "Ik ben er goed ziek van", zei hij na afloop tegen dagblad de Gelderlander"Het was geen straftraining. De spelers hebben wel twee vrije dagen moeten inleveren. Dat is straf genoeg."

Vitesse ging zaterdagavond in eigen huis met 2-1 onderuit. "In eigenlijk elk facet van het voetbal was Excelsior beter. De 2-1 is dan symptomatisch voor ons spel. Is het op zich allemaal niet zo triest, dan schiet je ervan in de lach", zei de oefenmeester na afloop.

Faye
Lassana Faye, die in de fout ging bij de winnende goal van Mike van Duinen, kan volgens de Gelderlander een nieuw contract signeren in het Gelredome. De huidige verbintenis van de negentienjarige back loopt in de zomer af. Er lopen nu gesprekken over een 'verbeterd, meerjarig' contract.