'De Vrij krijgt meer opties: vier Engelse clubs tonen interesse in Nederlander'

21 februari om 08:25

Hoewel Stefan de Vrij in Italië wordt gelinkt aan een overstap naar Internazionale, zijn er meer kapers op de kust. De Oranje-international staat in de belangstelling van diverse Engelse topclubs.

Volgens The Mirror heeft Manchester United interesse en ziet De Vrij een overgang naar Old Trafford helemaal zitten. Manager José Mourinho wil zijn defensie in de zomer flink onder handen nemen. Hij is in de zoektocht naar vers bloed uitgekomen bij de oud-Feyenoorder, die transfervrij vertrekt bij SS Lazio nadat beide partijen geen overeenstemming bereikten over een nieuw contract.

De Vrij heeft echter meer opties. Liverpool heeft de 26-jarige verdediger al langer op het verlanglijstje staan. Bij The Reds kan hij een duo gaan vormen met landgenoot Virgil van Dijk. Ook Everton en Arsenal houden de situatie van De Vrij in de gaten.

De Vrij reageerde dinsdag op zijn aanstaande vertrek bij Lazio, waar hij bezig is aan zijn vierde seizoen. Volgens La Repubblica heeft hij al een mondeling akkoord met Internazionale.