'De Vrij is mondeling akkoord met topclub: vijfjarig contract, 4 miljoen salaris'

'De Vrij is mondeling akkoord met topclub: vijfjarig contract, 4 miljoen salaris'

Gepubliceerd: dinsdag 20 februari 2018 om 14:35di 20-02-2018 om 14:35

Niet FC Barcelona, Chelsea of Atlético Madrid, maar Internazionale lijkt aan de haal te gaan met Stefan de Vrij. De Italiaanse krant La Repubblica weet dat De Vrij een mondeling akkoord heeft met Inter. 

De centrale verdediger van SS Lazio en het Nederlands elftal vertrekt komende zomer transfervrij uit Rome. Lazio maakte maandag bekend dat er geen overeenstemming is bereikt met De Vrij (26) over een nieuwe verbintenis. 

La Gazzetta dello Sport meldde eerder op de dag dat er uit Spanje en Engeland concrete belangstelling is voor de voormalig Feyenoorder. De Vrij lijkt zijn keuze echter al te hebben gemaakt: hij zou met Inter akkoord zijn over een vijfjarig contract, tegen een salaris van vier miljoen euro plus bonussen. 

Er is nog wel één belangrijke voorwaarde. De deal tussen Inter en De Vrij gaat namelijk níet door als de Nerazzurri kwalificatie voor de Champions League-mislopen. Die kans is best reëel, aangezien de ploeg van trainer Luciano Spalletti aan een dramatische reeks bezig is en de laatste maanden terugviel naar de vijfde plaats in de Serie A. 

Poll

Is Internazionale de perfecte club voor De Vrij?

(1706 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws