Stevige taal Vreven: 'Hij is door de ondergrens gezakt, geen excuses voor'

Stevige taal Vreven: 'Hij is door de ondergrens gezakt, geen excuses voor'

22-02-2018 19:32
19

Arno Verschueren moet vrezen dat hij zijn basisplaats bij NAC Breda kwijt raakt. Afgelopen weekend speelde de gelegenheidsrechtsback tegen AZ (1-3 verlies) een dramatische wedstrijd, zag ook trainer Stijn Vreven. 

Verschueren werd helemaal zoekgespeeld door zijn directe tegenstander Oussama Idrissi. "Hij is toen door de ondergrens gezakt, daar zijn geen excuses voor. Arno bracht te weinig, daar wil ik geen bullshit over verkopen", aldus Vreven in gesprek met BN/De Stem

"Ik heb hem gezegd dat als hij geen rechtsback wil spelen, hij dat moet zeggen. Dan selecteer ik hem niet meer voor die positie. Op trainingen doet hij het echter geweldig als rechtsback en in andere wedstrijden heeft hij het ook goed gedaan. Hij zegt juist dat hij altijd centrale verdediger, centrale middenvelder en rechtsback heeft gespeeld en dat hij zich prima voelt op die positie. AZ was een offday."

Vrijdagavond gaat NAC op bezoek bij FC Groningen. Het rampzalige optreden van Verschueren líjkt hem zijn basisplaats te kosten. "Daarvoor is er te veel concurrentie. Ik kan spelers niet de hand boven het hoofd houden, dat zou niet eerlijk zijn", erkent Vreven. 

No Poll