Europa League-revelatie: Ga mezelf niet het Nederlands elftal in praten

Europa League-revelatie: "Ga mezelf niet het Nederlands elftal in praten"

23-02-2018 08:01
10

Hans Hateboer beleefde donderdag een zure Europa League-avond. De rechtsback uit Beerta speelde met Atalanta Bergamo een prima wedstrijd tegen Borussia Dortmund, maar werd na de late 1-1 van de gasten alsnog uitgeschakeld. 

De dappere Italianen toonden geen ontzag voor Dortmund en zochten vanaf het begin de aanval. "We hadden het in de heenwedstrijd onnodig weggegeven (3-2 nederlaag in blessuretijd, red.), dus we wisten dat we moesten winnen. Zo gingen we ook de wedstrijd in, vol op de winst. Dan kom je snel voor en kun je een beetje rustig aandoen. Maar ja, die tweede viel maar niet...", laat de back weten aan FOX Sports. Hateboer kijkt echter vol trots terug op het Europese avontuur. "We hebben een fantastische poule gehad, niet verloren en fantastische wedstrijden gespeeld."

Op de vraag of hij zich in de kijker van het Nederlands elftal heeft gespeeld, reageert Hateboer terughoudend. "Ik ga mijzelf niet het Nederlands elftal in praten. Ik speel hier elke week en verder is het aan de bondscoach. Vindt hij het goed genoeg, dan zou het mooi zijn. Zo niet, dan blijf ik mijn best doen. We zien het allemaal wel, ik wil niet zeggen dat ik daar hoor te staan."

Lees ook: Open Oranje-sollicitatie vanuit Italië: "Ik weet dat Koeman open-minded is"

No Poll