ADO mist man in vorm tegen Ajax: Dat is een gevoelige tik op de neus

ADO mist man in vorm tegen Ajax: "Dat is een gevoelige tik op de neus"

23-02-2018 15:25
43

ADO Den Haag kan zondag op bezoek bij Ajax niet beschikken over Sheraldo Becker. De rappe buitenspeler, de man in vorm, kampt met een bovenbeenblessure.

"Dat is een gevoelige tik op de neus", zegt coach Fons Groenendijk tegen het Algemeen Dagblad. Becker raakte woensdag tijdens de training geblesseerd. "Het is een heel explosieve speler die ongelooflijk veel sprints maakt, ook tijdens de training, waarbij je wel eens je hart vasthoudt. Hij wil elke keer maar weer gaan. Dat houdt ook een bepaald risico in."

Hoe lang Becker uit de roulatie is, is nog niet duidelijk. "We moeten het afwachten, maar zondag komt te vroeg", aldus Groenendijk, die nog niet kon vertellen wie de rechtsbuiten gaat vervangen. Eén van de alternatieven is Thijmen Goppel, die onlangs tegen FC Groningen zijn basisdebuut maakte. Tijdens de training werd ook geëxperimenteerd met rechtsback Trevor David.

Groenendijk hoopt op een stunt in de Arena. "Je wint niet zomaar bij Ajax, maar er zijn gekkere dingen gebeurd. We hebben de laatste elf wedstrijden alleen van PSV en Feyenoord verloren."

Lees ook'Als Ajax me terugvraagt ga ik sowieso, maar PSV lijkt me ook wel vet'