Joh, het is schitterend om even terug te denken aan die tijd bij Ajax

"Joh, het is schitterend om even terug te denken aan die tijd bij Ajax"

23-02-2018 22:44
18

Jody Lukoki bewaart goede herinneringen aan zijn tijd bij Ajax. De 25-jarige aanvaller was van 2010 tot 2013 actief voor de Amsterdammers. Inmiddels speelt hij voor Ludogorets.

"Joh, het is schitterend om even terug te denken aan die tijd bij Ajax", zegt Lukoki tegen ELF Voetbal. "In de jeugd speelde ik al met veel goede spelers en had ik een goede band met onder andere Iljaas Rodjan en Stefano Denswil. Het is mooi om te zien dat Stefano nu een goede tijd doormaakt in België (bij Club Brugge, red.)."

"Af en toe spreek en zie ik hem nog wel, we blijven tenslotte toch allemaal Amsterdammers. Daarnaast heb je samen, maar ook met andere spelers bij Ajax, veel gezamenlijk meegemaakt. Als je elkaar ziet is het dan ook altijd weer een heel goed weerzien en wordt er veel gelachen."

Het voetbal in Bulgarije bevalt hem wel, maar het leven vindt hij vrij saai. "Ik woon nu al een paar jaar in Razgrad, maar er is vrij weinig te doen. Het welbekende strand Sunny Beach is vrij dichtbij, maar dat verandert niet veel aan het leven in de stad. Daarom kun je wel stellen dat ik Amsterdam mis. Daar ben ik opgegroeid, daar wonen mijn vrienden en ook mijn kind woont daar."

Lees ook: 'Ik wil terugkeren voor een club in de top-vijf van Nederland, ben ik klaar voor'