'Raiola bemoeit zich met opstelling van Mourinho; officials ergeren zich kapot'

24 februari om 08:51

Manchester United en Mino Raiola staan niet meer op goede voet met elkaar. De 'huismakelaar' heeft zich onmogelijk gemaakt in de situatie rond Paul Pogba.

De middenvelder belandde eerder dit kalenderjaar op de bank bij Manchester United en Raiola is daar woest over. The Times meldt dat de berichten dat de zaakwaarnemer alle grootmachten al heeft gebeld om Pogba aan te bieden inderdaad kloppen. Officials van Manchester United ergeren zich kapot aan de reactie van Raiola op de reserveplek van Pogba.

Bovendien wordt er schande gesproken over de manier waarop de zaakwaarnemer manager José Mourinho constant verteld waar hij Pogba moet neerzetten. Bij Manchester United zetten ze inmiddels serieuze vraagtekens bij de samenwerking met Raiola. De zaakwaarnemer bracht de laatste jaren naast Pogba ook Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic, Sergio Romero en Romelu Lukaku naar United. Mkhitaryan is imiddels vertrokken, Zlatan en Romero staan op het punt van vertrekken en rond Pogba zijn nu ook problemen.