Sky: Bayern en Dortmund laten allebei hun oog vallen op man van zeventig miljoen

Sky: Bayern en Dortmund laten allebei hun oog vallen op man van zeventig miljoen

26-02-2018 19:13
8

De Braziliaan Malcom staat er goed op in de Bundesliga. De dit seizoen bij het Franse Bordeaux doorgebroken vleugelaanvaller wordt volgens de Duitse tak van Sky Sports begeerd door zowel Bayern München als Borussia Dortmund.

Bayern is volgens het doorgaans betrouwbare medium het meest concreet. De vertegenwoordigers van Der Rekordmeister zouden twee maanden geleden al voor het eerst contact hebben gezocht met hun collega's van Bordeaux. Men hoopt een zomerse overgang van de Braziliaan te kunnen bewerkstelligen en de speler zelf lijkt een verhuizing naar Beieren ook te zien zitten.

Bordeaux wil echter het onderste uit de kan halen voor zijn Braziliaanse groeibriljant, die aan het begin van het seizoen nog zijn contract verlengde tot de zomer van 2021. Waar Bayern een bedrag van vijftig miljoen euro inclusief bonussen in gedachten heeft, willen de Fransen naar verluidt zeventig miljoen ontvangen.

Concurrent Borussia Dortmund lijkt in ieder geval over de financiële middelen te beschikken om dit bedrag te betalen voor Malcom. De nummer twee van de Bundesliga verkocht onlangs Ousmane Dembélé (FC Barcelona) en Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) voor veel geld. Naar verluidt heeft BVB al contact gezocht met de zaakwaarnemer van de Braziliaan, maar nog niet met Bordeaux.