'Bij Feyenoord zijn er frustraties, resulterend in een ruzie. Gebeurt zo vaak joh'

'Bij Feyenoord zijn er frustraties, resulterend in een ruzie. Gebeurt zo vaak joh'

28-02-2018 08:32
23

Jan-Arie van der Heijden was meteen ter plekke toen zijn ploeggenoten Sven van Beek en Steven Berghuis slaande ruzie kregen tijdens de Feyenoord-training. De linkspoot smoorde het opstootje in de kiem en vindt dat de impact van het veelbesproken incident niet overdreven moet worden.

"Waar gewerkt wordt, zijn er soms frustraties. Bij ons resulteert dat dan in zo’n opstootje. Gebeurt zo vaak joh, het hoort erbij", vertelt de centrale verdediger aan Voetbal International. "Op kantoor zullen die onderlinge frustraties er vast ook zijn, alleen krijg je daar geen schoppen, maar hooguit een bekertje koffie naar je hoofd gegooid." Van Beek en Berghuis hebben de vrede inmiddels alweer getekend. "Als spelersgroep ga je snel weer over tot de orde van de dag. Je geeft elkaar een hand, lacht erom en klaar."

Wedden

Meer odds

Van der Heijden richt zijn aandacht liever op het seizoen van Feyenoord. De regerend landskampioen presteert onder de maat in de Eredivisie, geeft de linkspoot toe. "Na de titel van vorig jaar wilden we dit seizoen ook weer minimaal tot het einde meestrijden om het kampioenschap. Alles bij elkaar opgeteld hadden we er met z’n allen, mezelf incluis, meer van verwacht. Zo eerlijk ben ik wel." Voor Feyenoord rest niets anders dan de KNVB Beker. "Neemt niet weg dat we die beker niet graag willen winnen. We moeten namelijk niet vergeten dat het één van de slechts twee prijzen is waar alle clubs aan het begin van een seizoen hun zinnen op zetten."

Lees ook: Berghuis betuigt spijt bij Feyenoord: 'Ik had het niet moeten doen'