'Spurs wil profiteren van aarzeling bij Duitser over nieuw Dortmund-contract'

'Spurs wil profiteren van aarzeling bij Duitser over nieuw Dortmund-contract'

02-03-2018 08:10
13

Tottenham Hotspur heeft zijn pijlen gericht op Marco Reus. De 28-jarige aanvaller van Borussia Dortmund is in het bezit van een contract dat medio 2019 afloopt. Vooralsnog is hij niet van plan om al bij te tekenen.

Dat meldt The Daily Mirror. Volgens de boulevardkrant wil Reus eerst weten wat de ambities zijn van Dortmund op de transfermarkt. Momenteel staat de club al negentien punten achter op het ongenaakbare Bayern München in de Bundesliga. Mochten de onderhandelingen tussen beide partijen spaak lopen, dan ziet Tottenham zijn kans schoon.

Ook Liverpool zou azen op de Duits international, die de afgelopen jaren met veel blessureleed  kampte. Dit seizoen kwam Reus pas in drie competitieduels in actie, waarin hij twee keer scoorde. Tottenham werd eerder al gelinkt aan andere aanvallers, waaronder Wilfried Zaha.

Spurs moet ondertussen zijn best doen om Victor Wanyama uit handen van Liverpool en Manchester United te houden. De 26-jarige middenvelder wil een nieuw contract. Zijn huidige verbintenis loopt in de zomer van 2021 af.