Babel met dubbelslag verantwoordelijk voor overwinning Besiktas

05-03-2018 20:18
8

Besiktas heeft de aansluiting met koplopers Galatasaray en Istanbul Basaksehir weten te behouden. Op bezoek bij Trabzonspor werd met 0-2 gewonnen en beide treffers werden gemaakt door Ryan Babel. Jeremain Lens stond eveneens in de basis en speelde 86 minuten mee.

De zege van Besiktas was dik verdiend, maar kwam laat tot stand. In de eerste helft waren er al kansen, maar Anderson Talisca en vooral Vágner Love hadden het vizier niet op scherp staan. Trabzonspor, op dit moment de nummer zeven van de Süper Lig, kreeg hoop op een positief resultaat, maar moest in het laatste kwart van de wedstrijd toch het onderspit delven.

Een ontketende Babel brak de ban door, op aangeven van invaller Álvaro Negredo, de bal achter Trabzonspor-doelman Onur Kivrak te schieten. Enkele minuten later verdubbelde diezelfde Babel de marge en ook dit keer was Negredo de aangever. Dame N'Doye liet kort hierna de kans op een aansluitingstreffer liggen en zodoende kwam de overwinning van Besiktas niet meer in gevaar.