Bayern München over vertrekwens superster: Niet als Aubameyang of Dembélé

Bayern München over vertrekwens superster: "Niet als Aubameyang of Dembélé"

08-03-2018 09:20
17

Robert Lewandowski droomt van het maken van nog één toptransfer in zijn carrière, maar Bayern München-trainer Jupp Heynckes verwacht niet dat de spits vervelend gedrag gaat vertonen om een transfer af te dwingen.

"Robert wordt in de zomer 30 en heeft nog een contract tot 2021. Een voetbalcarrière duurt kort, er gebeuren onverwachte dingen", zegt Heynckes tegen Sport Bild. "Ik denk alleen niet dat Lewandowski een transfer gaat forceren. Bij Bayern gebeurt zoiets niet. Bayern is een absolute Europese topclub, die ongelooflijk goed wordt gerund met een goede sfeer. Ik kan me situaties als bij Aubameyang en Dembélé in München niet voorstellen."

Wedden

Meer odds

Heynckes bevestigt in hetzelfde interview ook de interesse in Bordeaux-sensatie Malcom. "Ik ken de speler niet goed genoeg, maar hij wordt zeker gevolgd door onze scoutingadeling", aldus Heynckes, die in april met Arjen Robben om de tafel gaat zitten om over de toekomst te praten. Robben heeft een aflopend contract. "Midden of eind april nemen we een besluit."