BILD: Ajax biedt zeven miljoen euro op Van Drongelen en komt in zomer terug

BILD: Ajax biedt zeven miljoen euro op Van Drongelen en komt in zomer terug

08-03-2018 11:02
193

Ajax aast op Rick van Drongelen. De negentienjarige verdediger is nadrukkelijk in beeld om Hamburger SV in te ruilen voor de Amsterdamse club.

Dat meldt BILD. HSV, de nummer zeventien van de Bundesliga, heeft nog negen competitiewedstrijden om degradatie te voorkomen. Lukt dat niet, dan lonkt er een uittocht in Hamburg. Eén van de spelers die HSV waarschijnlijk gaat verlaten bij degradatie, is Van Drongelen.

Wedden

Meer odds

Ajax wil naar verluidt profiteren van die situatie. In de winterstop brachten de Amsterdammers al een bod van zeven miljoen euro uit op Van Drongelen, maar HSV wees dat volgens BILD resoluut af. Verwacht wordt dat Ajax in de zomerse transferperiode een nieuwe poging waagt.

Van Drongelen tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2022 bij HSV, dat hem overnam van Sparta. Hij miste sinds de komst van de nieuwe trainer Bernd Hollerbach nog geen minuut. Van Drongelen wordt ook begeerd door clubs uit de Bundesliga en Premier League. Op dit moment gaat hij niet in op alle interesse, omdat hij zich wil concentreren op lijfsbehoud met HSV.