'De reden: volgens mij is Younes verliefd geworden op een ander aanbod'

'De reden: volgens mij is Younes verliefd geworden op een ander aanbod'

15-03-2018 16:36
62

Mattia Grassani, advocaat van SSC Napoli, vindt het werkelijk onbegrijp dat Amin Younes met droge ogen beweert géén contract te hebben getekend bij de Italiaanse grootmacht. Alles staat duidelijk op papier, weet Grassani. Hij denkt dat Younes 'verliefd is geworden' op een andere club. 

"Het tekenen van het contract heeft plaatsgevonden in Amsterdam. Nadat alle documenten per e-mail opgestuurd waren naar de advocaat van Younes in Italië. We hebben e-mail en Whatsapp-berichten aan Younes waarin gezegd wordt dat alle contracten in orde waren", tekent AT5 op uit de mond van Grassani. 

Wedden

Meer odds

De advocaat denkt te weten waarom de vleugelaanvaller van Ajax onder zijn contract in Napels uit wil komen. "De reden volgens mij is dat er een andere club is die Younes benaderd heeft en dat hij verliefd geworden is op een ander aanbod. Ik kan niet zeggen of dat Borussia Mönchengladbach is, maar ik heb wel een idee. Ik zeg daar verder niks over. Het beste zou zijn als je dit zelf aan Younes vraagt. (...) Het gedrag van Younes is niet normaal."

De 24-jarige Duitser wilde zelf niet reageren voor de camera van de Amsterdamse stadszender. 

Lees ook: Napoli pakt 'verbluffende' Younes keihard aan: 'Hij heeft 31 handtekeningen gezet'