Pieters verbannen bij zwalkend Stoke na stapavond: fans woedend

Pieters verbannen bij zwalkend Stoke na stapavond: fans woedend

18-03-2018 14:31
42

Erik Pieters heeft een slechte beurt gemaakt bij Stoke City. Volgens boulevardkrant The Sun werd de Nederlandse back zaterdagmiddag gepasseerd door manager Paul Lambert omdat hij een dag eerder een regel van de club aan zijn laars had gelapt. 

Het is voor spelers van The Potters verboden om in de 48 uur voor de aftrap van een wedstrijd de stad in te gaan. Pieters had daar blijkbaar maling aan: op vrijdagavond besloot de voormalig speler van PSV en FC Utrecht de bloemetjes buiten te zetten in Manchester. 

Wedden

Meer odds

Met zijn vrouw Nermina Pieters-Mekic was Pieters te gast op een VIP-feestje, zo blijkt uit foto's die in handen zijn van The SunLambert was onverbiddelijk en liet Pieters (29) op zaterdag weten dat de back níet in actie zou komen tegen Everton. Op social media wordt de linkspoot nu hard aangepakt door fans van zijn club. 

Op eigen veld verloor Stoke uiteindelijk met 2-1 van The Toffees. De situatie in de onderste regionen van de Premier League wordt steeds penibeler voor Stoke. Met nog zeven competitieduels te gaan staat de club op de negentiende plaats.