Fantastische Ronaldo maakt er vier voor Real Madrid in doelpuntenspektakel

18-03-2018 22:38
45

Real Madrid heeft overtuigend afgerekend met Girona FC. De thuisploeg won met 6-3, mede door vier goals en een assist van een fenomenale Cristiano Ronaldo.

Girona kon de wedstrijd 59 minuten lang spannend houden. Ronaldo opende na elf minuten spelen op aangeven van Toni Kroos de score, maar kwam nog voor het half uur op gelijke hoogte. Na de rust begon de grote Ronaldo-show. De Portugees maakte zelf de 2-1, gaf de assist op de 3-1 van Lucas Vázquez en besliste de wedstrijd even later met de 4-1.

Girona kwam kort na de 4-1 terug in de wedstrijd met de 4-2, maar Gareth Bale zorgde met de vijfde Real-treffer voor de definitieve nekslag. In de blessuretijd maakte Ronaldo zijn vierde (!) treffer van de avond, waarin maar liefst negen (!) goals zijn gemaakt.

Real neemt plek drie over van Valencia en heeft nu zestig punten. Plek twee lijkt het hoogst haalbare voor de ploeg van Zinedine Zidane. Daar staat nu Atlético Madrid met 64 punten. Koploper FC Barcelona heeft er 75.