'Ik denk niet dat een andere manager ons beter laat spelen dan Stam'

'Ik denk niet dat een andere manager ons beter laat spelen dan Stam'

19-03-2018 19:50
7

Vorig seizoen bereikte Reading de finales van de play-offs om promotie naar de Premier League, dit seizoen is alles anders. De formatie van Jaap Stam staat op de twintigste plek in de Championship, drie punten boven de degradatiezone. Joey van den Berg houdt echter hoop.

De middenvelder, bezig aan zijn tweede seizoen bij Reading, is zich bewust van de nijpende situatie. Zaterdag werd met 3-2 verloren van Norwich City, terwijl enkele concurrenten wel punten pakten. "Je wilt niet naar de ploegen onder je kijken, maar we kunnen nu niet anders. Hopelijk is dit een wake-up-call, maar laat is het wel", zegt hij tegenover BBC Radio Berkshire.

De positie van Stam ligt onder vuur. Als het echter aan Van den Berg ligt, blijft zijn landgenoot gewoon aan het roer bij the Royals. "Je hebt geen garantie dat het ontslaan van de manager iets oplevert. We geloven allemaal in Stam. Ik denk niet dat een andere manager ons beter laat spelen. Het gaat niet om tactiek, maar om stomme fouten die we niet moeten maken."