Kersverse vader blijft mogelijk jaar langer bij NAC: 'Heb ik geen moeite mee'

Kersverse vader blijft mogelijk jaar langer bij NAC: 'Heb ik geen moeite mee'

21-03-2018 18:14
12

NAC Breda kan mogelijk ook volgend seizoen beschikken over centrale verdediger Pablo Marí. De 24-jarige Spanjaard werd dit seizoen gehuurd van Manchester City en groeide direct uit tot aanvoerder van de Parel van het Zuiden.

Marí heeft in Manchester nog een contract tot medio 2019 en zou in de belangstelling van meerdere Engelse clubs staan, maar houdt zelf alle opties nog open. "Na afloop van dit seizoen wordt bekeken wat het beste is voor alle partijen. Ik heb er geen moeite mee een jaar extra te blijven bij NAC", vertelt de Spanjaard aan BN / DeStem. De stopper is op zijn plek in Breda, maar heeft moeten wennen aan de koude temperaturen. "Tijdens de wedstrijden valt het mee, maar doordeweeks is het hier af en toe zo koud. Heb ik nooit eerder meegemaakt, verder heb ik geen moment last gehad van heimwee."

Of hij nu wel of niet langer blijft, Marí zal zijn avontuur bij NAC niet snel vergeten. De Spanjaard zag zijn vrouw onlangs van Pablo junior bevallen. "Het is een mooi jaar voor mij en mijn gezin", bevestigt de trotse vader. "In alle opzichten is NAC een schot in de roos. Mijn vrouw en ik beleven een prachtige tijd hier. Belangrijk, omdat mijn gezin mij extra energie geeft. Ik ben er voor hen en zij voor mij."